Tips till dig som vill sälja mer!


Starta direkt
Fråga alltid dina föräldrar först så att de vet om att du säljer för Svenska Sommarförlaget. Börja redan idag – allt du behöver för att sätta igång finns i utskicket och på vår hemsida. Du sätter igång och säljer genom att ange ditt kundnummer och ditt postnummer som finns förtryckta på kundlistan. Var snabb i starten!

Sälj med katalog
Med vår katalog säljer du lätt till dina grannar, familj och vänner. Du kan presentera produkterna du säljer och ge förslag. I katalogen finns 127 lättsålda produkter.

Sälj med webbutik
Förutom katalogen får du en egen webbutik. Där finns alla produkter från katalogen redo att säljas. Logga in och dela länken till din webbutik med dina kunder. Ta gärna hjälp av mamma och pappa så att du når fler!

Sälj smart med appen
Med Svenska Sommarförlagets smarta app kan du lägga in order, följa din försäljning och snabbt skicka in din slutorder. Det gör att det blir enkelt och smidigt att sälja och hålla koll!

Lägg in beställningar enkelt 
Lägg in beställningar i din kundlista allt eftersom du säljer. Gör det digitalt på sommarforlaget.se eller direkt via appen. Beställningar som läggs i din webbutik hamnar direkt i din digitala kundlista.
Skicka in din slutorder senast den 30 maj 2024!

Tips för säker leverans
Erbjud dina kunder leverans vid dörren, så blir det tryggt och säkert för både dig och för dem. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. Med hjälp av Swish blir det smidigt för dina kunder att betala och enkelt för dig att få din betalning.

Få din förtjänst
Kontrollera att du har fått in rätt summa pengar och be gärna någon vuxen om hjälp. De pengar som blir över efter din inbetalning till oss blir dina. I samband med att du lägger order väljer du om du vill ha pengar, premier eller både och!
 

Mina sidor

Stäng